Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Pogođen Rokovim dolaskom, Bruno se napije i radi probleme u krčmi. Saša dolazi po njega i on prizna da je spavao s Tamarom. Saša tješi Jelenu, ali shvaća da je ona silno razočarana u Brunu i da mu ne kani oprostiti. S druge strane, Tamara pokušava umiriti Roka koji plače za Brunom. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:


Julija zove Miru na partiju šaha, ali se posvađa s njim kad mu kaže da Krpani žele sudjelovati u gradnji pučke kuhinje. Miro se oštro protivi tome i svađa eskalira.Kseniji što prije treba novac za kamatara i traži od Karla povrat novca od ulaganja. Zatečeni Karlo, koji nije znao da je dala novac Luki, objašnjava da ne može dobiti novac natrag. Luka tješi Kseniju i uvjerava ju da će dobiti svoj novac.


Valentina konačno prestaje raditi. Ksenija odluči kćeri uplatiti tečaj za njegovateljicu, nakon kojeg će raditi, kako bi zaradila za studij. Lola je u Zagrebu, istražuje ljude na slici s Markom. Razočara se kad shvati da joj je zahtjev za vizu odbijen.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

VRIJEME JE ZA IGRU! UKLJUČI SE I TI. TKO ZNA VIŠE? I BACKSTAGE S MIOM

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju