Sudjelujte u anketi!

Najveći ljubavni par serije 'Drugo ime ljubavi' koji je prošao kroz dramatične događaje da bi na kraju ponovno bili sretni i zaljubljeni - to su naravno Saša i Lola. Njihova ljubavna priča nije uobičajena, no baš zato su jedan od posebnih parova u seriji. Prisjetite se trenutaka koji su obilježili ovaj dvojac i sudjelujte u anketi! 

1. Prvi poljubac Saše i Lole

Bezbrižni i puni nade u ljubav, ovaj zaljubljeni par nikada nije mislio da nešto može stati između njih. Pogledajte kako je izgledao njihov prvi poljubac!

2. Lola je zaprosila Sašu

Iznenada i hirovito, Lola odluči zaprositi Sašu. Trenutak kada je sve utihnulo i prekretnica za koju su se odlučili iz ljubavi, pogledajte kako je to izgledalo!

3. Suočavanje s istinom

Saša je u tom trenutku mislio da je izgubio sve, iako je saznao pravu istinu o Loli, to ga nije spriječilo da joj pomogne. Pogledajte ovaj dramatičan trenutak!

4. Saša ne može oprostiti Loli

Koliko god se trudi prijeći preko laži koju mu je servirala, Saša to nikako nije mogao. Pogledajte što joj je rekao kada su njih dvoje ostali sami!

5. Emotivni trenuci Lolinog i Sašinog vjenčanja

Kraj kao iz bajke, pokazali su da je njihova ljubav ipak jača od svih laži, zlobe i tragedija koji su ih snašli. Pogledajte kako je izgledalo njihovo ponovno vjenčanje!

Sudjelujte u anketi!

Odaberite najbolji trenutak Saše i Lole!

glasova:

Propuštenu finalnu epizodu serije 'Drugo ime ljubavi' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju