Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Slomljena Lola ne uspijeva stići do policije jer je pronalaze Nada i Saša. Nada otkriva Loli da je Mak živ - Petar je njezino dijete! Saša je šokiran informacijama i shvaća da Nada i Lola ne lažu. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

Luka moli Irenu da mu otkrije ako zna gdje je Tamara i priznaje joj da je voli. Irena je u šoku, no ipak ne otkriva Tamarinu lokaciju.
Ivan otkriva sinu da se Karmela želi razvesti od njega, u nadi da će Petar utjecati na Karmelu. Petar je izvan sebe od tuge.



Bruni je previše loše pa ostane prenoćiti kod Jelene. Idućeg jutra, Roko je presretan što ga vidi i moli Jelenu da Bruno ostane. Jelena pristane, no na povratku s posla uhvati ih kako bolesni u kući pjevaju karaoke pa poludi na neodgovornog Brunu i pred Rokom zaključi da definitivno više neće biti s Brunom. On očajan i tužan prihvaća prijateljev prijedlog da dođe u Zagreb na razgovor za posao.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju