Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša konačno nalazi Lolu pored jezera, slomljenu nakon susreta s Igorom. Robi dobiva obavijest da mu je odobrena radna viza za SAD. Nije siguran što bi trebao napraviti, no Miro, još uvijek pod dojmom Marijine smrti, olakša mu odluku. Saša teško podnosi majčinu smrt, ima noćne more. U kupaoni nalazi Igorovu košulju i pita Lolu čija je. Ona laže da ju je našla slučajno.

 

Saznavši da Karlo i Marija žele Marijinu obdukciju, Saša to zabranjuje. Igor zove Lolu i ona je u opasnosti da Saša to sazna. Kako bi smirila stvari nakon tučnjave Mire i Karla, Julija odlazi u gostionu. Tamo je dočekaju lokalci koji tračaju obitelj i optužuju ih za Marijinu smrt.

 

Igor prati Jelenu i Roka i snimi ih mobitelom. Goran ne shvaća tko su oni i zašto ih prate, Igor mu otkriva da je Roko njegov i Lolin sin. Irena nastavlja svoju istragu Krpanovih pri čemu je najviše zainteresira jedan gost kojeg je srela na vjenčanju, a to je Igor.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju