Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša ipak preživi krizu. Mariji lakne, no Loli se stvari kompliciraju, jer ju je Marija prepoznala. Lola ju odvodi podalje od svih i priznaje joj da se lažno predstavlja. Ispovijeda joj se. Govori joj sve što se dogodilo izuzev da je ona kriva za nesreću. Za sve okrivljava Igora i moli Mariju da joj se smiluje i da priliku da pronađe svog davno "otetog" sina tj. da ju podrži u lažnom identitetu. Marija ju ne može podržati u takvoj laži. Želi da Lola prizna istinu. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi: 



Obitelj Krpan je u šoku nakon što im je Luka rekao da je Saša mrtav. Luka likuje zbog polubratove smrti, a Karlo ga u bijesu ošamari. Kada Julija sazna da Saša nije mrtav, Karlo opet pobjesni na Luku koji im je lagao.



Nada zatekne Gorana koji traži odbačenu torbu s novcem i želi saznati gdje je njezina kćer Lola. Goran ucijeni Nadu činjenicom da je Lola skrivila nesreću i time sebi i bratu kupi još malo vremena.



Jelena je u potrazi za Rokom koji markira. Pronalazi ga u Mirinoj gostioni i napadne Brunu koji štiti Roka. Bruno je pogođen Jeleninim zamjeranjem.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju