Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Igor dolazi k Goranu i prisiljava ga da prizna je li on taj koji je objavio Tamarine fotografije. Goran se ne da pokolebati u vezi Maje i priznaje Igoru da je zaljubljen u nju. Igor mu kaže kako hitno mora prekinuti s Majom, jer će mu ona doći glave. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Nakon Igorovog inzistiranja, Goran prekida s Majom. Maja je pokošena. Uvjerena je kako je Igor nagovorio Gorana na to, ali Goran joj laže da je to njegova želja. Povrijeđena Maja prisiljena je vratiti se natrag na imanje, gdje odbija Sašinu utjehu. Tamara s Rokom dolazi u bolnicu, gdje se onesvijesti. Kada dođe k sebi, Tamara strahuje da će završiti kao Marko. Jelena ju pokušava smiriti, obeća joj da će napraviti sve moguće pretrage. 

U bolnici su započeli sistematski pregledi školaraca. Unatoč prehladi, Lola dolazi na posao te pokušava pronaći način da pošalje djecu na provjeru krvne grupe, čime će možda lakše naći Maka. No, već na prvom koraku nailazi na prepreke - Jelena ju šalje kući zbog bolesti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju