Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Jelena i Saša ponovno se zbližavaju u svojim nevoljama. Lola se dolazi prijaviti na policiju. Jelena moli oprost od Saše i shvaća da se Lola žrtvuje za sve. Nada se uznemiri kada sazna da je Lola već na policiji. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

Irena predlaže Tamari da u „rušenju“ Karla potraže Božidarovu pomoć no ona to odbija. Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla. On upozorava da mora pribaviti bolje dokaze protiv Karla te je uspije malo poljuljati.

Saša brani Lolu pred Julijom i otkriva da je Lola prepisala Marijinu vilu natrag na njegovo ime. Julija misli da je to samo dio Lolinog plana i govori to Karlu koji se naljuti što Julija ne brine za Sašu.

Ana Tomić je ipak živa, dolazi u posjetu kolegici u bolnicu. U lošem stanju, Igor dolazi u bolnicu i Ana mu pomogne.Goran misli da može identificirati tijelo otkriveno u mafijaškom obračunu. Goran policajcu otkriva da bi neidentificirani muškarac u mrtvačnici mogao biti njegov brat.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju