Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Karlo je u nevjerici kad ga posjeti bivši ulagač i kad sazna da se Irena raspituje u vezi projekta. Bijesan zbog Ireninog njuškanja, naloži Ivanu da je spriječi u daljnjem raspitivanju.

Luka razgovara sa Sašom i moli ga za pomoć oko ulaganja u projekt „Otok“. Saša pokuša pričati s Brunom, koji nije siguran što napraviti. Miro se umiješa u prepirku mještana u vezi ulaganja. Njegovo je mišljenje da je Bruno u pravu i da ne bi trebali surađivati s Krpanima. Ksenija napadne Miru.

Lola u bolnici sreće Karmelu, koja je užasnuta kad vidi Petra u Lolinom društvu. Lola ju poziva na kavu i Karmela nema izliku za izbjeći je. Karmela je zgrožena Lolinim pitanjem ima li u Knežev dolu posvojene djece. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Nada među Tamarinim stvarima pronalazi mogući trag u vezi toga gdje je Mak. U potrazi za dokazima, Nada dolazi kod Jelene.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju