Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Karmine započinju, a Lola ugleda Igora! Lola je zatečena jer se Igor pojavio na karminama i predstavio kao njen bratić. Ona ga odvlači u lobi, gdje Igor opet ima ljubomorni ispad. Na odlasku, Igor sreće Roka s kojim se sve više zbližava. Roko je zaintrigiran Igorom, kao i Jelena, kojoj se Igor uopće ne sviđa. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Tamara načuje razgovor Julije i Karla, zaključi da su oni odgovorni za Marijinu smrt te u panici zove Luku i govori mu svoje sumnje. Zatečeni Luka naglo zakoči, ali prekasno – nekoga je pregazio. Dok je Luka u šoku, pojavljuje se Goran koji prepozna Luku te manipulira njime, prikazujući se kao njegov prijatelj. Goran uvjerava Luku da ne zove policiju te prijeti Milanu i podmićuje ga kako ovaj ne bi prijavio nesreću.



Tamara je izvan sebe od straha jer misli da je Marija ubijena. Boji se za svoj život te moli Irenu da ne objavljuje u novinama priču o Marijinoj smrti.



Saša je uznemiren jer se Karlo i Julija raspituju o Marijinoj oporuci.  Miro, vidno potresen nakon Marijinog sprovoda, sprema svoje stvari i odlazi...



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju