Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Karmela je i dalje u nesvijesti, a preplašeni Petar zove Anu/Lolu. Lola priskače u pomoć pa Karmela završava u bolnici, a Lola ostaje u njezinoj kući i pazi na Petra s kojim se zbližava.


Nakon što ga je Karlo izribao, Ivan se vraća kući i šokiran zatiče Lolu pored Petra. Grub je prema njoj te saznaje da je Karmela u bolnici. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi: 

 

Ivan i Petar posjećuju Karmelu, koja je u još većem strahu kad sazna da ne mogu otići iz Kneževa dola, jer Karlo drži Ivana u šaci. Ivan šalje još jedno prijeteće pismo Loli, a Karmela na svoju odgovornost izlazi iz bolnice.


Jelena je provela ugodan dan s Brunom i iskreno mu priznaje kako želi da se Bruno doseli kod nje. Bruno pristaje, ali Roko nije sretan s tom odlukom.Roko troši novac koji mu je Bruno dao na slatkiše te odlazi u gostionicu, gdje odaje Igoru da Krpani u podrumu drže mnogo novca.


Tamara je uzbuđena zbog vjenčanja te poziva dizajnera kako bi izabrala savršenu vjenčanicu.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju