Fatalna i nemoguća ljubav spaja, zamalo uništi i naposljetku spasi dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

 Na Novu TV ove nedjelje stiže nova dramska serija. Uz već dobro poznatu glumačku ekipu, serija donosi pregršt emocija i uzbudljivu radnju, pogledajte kako je bilo na setu.



Lola je mlada žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Nakon 10 godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.

 

Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju. Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti.

Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

 

Kad Lola, rastrgana u ljubavnom trokutu, shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveći gubitak - ako se otkrije tko je ona zapravo.

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju