Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola pokušava od Marka saznati više, ali Marko ne može komunicirati zbog bolesti. Po povratku na imanje, tamo je čeka Igor, ali i Nada koja je došla tražiti svoj dio kolača… Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Igor je očinski oštar prema Roku, ali ga i oduševi tako da mu priušti super dan; zajedno rade praćku i kartaju te Igor Roku predloži način kako da se pokrije zbog markiranja.



Julija nastavlja svoj plan pravljenja Marije ludom pred Sašom. Prešuti mu da je došao poziv na ostavinsku raspravu i pokaže dokument u kojem se Marija odrekla Saše.



Bruno se pomiri s emotivnom Jelenom koja mu se požali da ima sve manje utjecaja na Roka. Ivan dolazi Petru u školu pokušavajući se iskupiti.



Filip se teško snalazi bez Mire dok ga Đurđa iskorištava, a Milan mu se pokušava ispovijedati kao što je to radio s Mirom. Branko provaljuje u Mirinu sobu i nalazi Mirinu kutiju.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.






 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju