Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Dok Nada pokušava doznati kojem djetetu pripada Makova narukvica, Karmela laže Ivanu da ju je ona pronašla. Ivan od Karmele traži da napravi smrtovnicu za Lolino 'mrtvo dijete', što ona ne želi. Dok prisluškuje razgovor Matije i sestre Mirjane o dokumentaciji potrebnoj za preminule, Ivan dobiva ideju. Saša se naljuti na Jelenu nakon što mu je rekla svoja saznanja o Ani/Loli. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

 

Branko je dovukao Gorana na imanje. Karlo prvo napada Gorana, ali ga na kraju pušta, kad ga Igor uspije uvjeriti da Goran nije oteo Maju. Luka, Saša i Ksenija zabrinuti su zbog Majine otmice.
Maja na nagovor Igora i Gorana naziva Krpane.

 

Nakon što prime uspaničeni poziv od „otete“ Maje, Saša, Luka i Julija predlažu da pođu na policiju, ali Karlo to spriječi. Julija optuži Karla da će snositi krivnju ukoliko Maja nastrada. Karlo uzima stvar u svoje ruke i zove Božidara. Dok popravlja vodu u Mirinoj gostioni, Brunu ukliješti živac u leđima. Maja pak, unatoč Igorovoj zabrani, izlazi iz skrovišta, što ne prođe ne zapaženo.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

"Imam osjećaj da ću se osramotiti!" Siniša Ružić i Marina Orsag u borbi za polufinale | TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju