Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola je uznemirena zbog Igora, a Julija manipulira njome. Jasno joj daje do znanja da bi joj mogla praviti probleme ako ne utječe na Sašu u vezi obitelji. Karlo pak manipulira Sašom preko uspomena na Mariju. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Igor nastavlja uznemiravati Lolu šaljući joj poruke i zahtjevajući sastanak usred noći. Lola potajno napušta bračnu postelju i nalazi se s Igorom, koji zahtjeva da Lola pristane na njegovu igru da on i Goran ostanu kao njezini gosti u gostinjskoj kući.



Tamara zatekne Jelenu u kući te ju optužuje da pokušava zavesti Karla.  Igor saznaje za susret Luke i Gorana te ima plan kako to pametno iskoristiti. Nagovara Gorana da se ponovo „slučajno“ sretne s Lukom i dogovori piće u gostioni.



U bolnici se pojavljuje Milan koji ipak ne prešuti da ga je udario auto. Goran zavodi Valentinu, ali pojavljuje se Maja, kojoj se Goran svidi na prvi pogled.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju