Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Maja i Goran nastavljaju svoju romantičnu avanturu, ali ih Julija pronalazi u Zagrebu te naređuje Maji da se što prije vrati kući. Maja se vraća na imanje s Goranom te šokira Karla izjavom da su ona i Goran zaručeni. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Karmela je sumnjičava i želi saznati razlog Ivanova čudnog ponašanja. Ivan puca i govori joj da se ona i Petar moraju maknuti iz Knežev dola kako bi zaštitili Petra. Karmela zahtijeva objašnjenje od Ivana, a on se izvlači koristeći projekt "Otok" i govori Karmeli da je riječ o prevari. Samim time, ne želi Petrovo lice u medijskoj kampanji koja će pratiti projekt.

 

Loli je teško gledati Sašu koji se zbližava s Rokom, dok Nada inzistira da nastave potragu za Makom.
Luka se postavlja grubo prema Ireni, dok ga Igor ucjenjuje i traži da bude dio projekta „Otok“.  Jelena i Tamara se teško nose sa smrću oca. Tamara je šokirana kada dobije papirić s Markovom porukom.

 

Jeste li očekivali ovu prosidbu?

glasova:

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

DINO ROGIĆ OTKRIO TAJNE SA SNIMANJA SERIJE 'NA GRANICI'! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju