Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Maja i Goran nastavljaju svoju romantičnu avanturu, ali ih Julija pronalazi u Zagrebu te naređuje Maji da se što prije vrati kući. Maja se vraća na imanje s Goranom te šokira Karla izjavom da su ona i Goran zaručeni. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Karmela je sumnjičava i želi saznati razlog Ivanova čudnog ponašanja. Ivan puca i govori joj da se ona i Petar moraju maknuti iz Knežev dola kako bi zaštitili Petra. Karmela zahtijeva objašnjenje od Ivana, a on se izvlači koristeći projekt "Otok" i govori Karmeli da je riječ o prevari. Samim time, ne želi Petrovo lice u medijskoj kampanji koja će pratiti projekt.

 

Loli je teško gledati Sašu koji se zbližava s Rokom, dok Nada inzistira da nastave potragu za Makom.
Luka se postavlja grubo prema Ireni, dok ga Igor ucjenjuje i traži da bude dio projekta „Otok“.  Jelena i Tamara se teško nose sa smrću oca. Tamara je šokirana kada dobije papirić s Markovom porukom.

 

Ankete

(8117) Jeste li očekivali ovu prosidbu?

Prikaži rezultate Ukupno441

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

DINO ROGIĆ OTKRIO TAJNE SA SNIMANJA SERIJE 'NA GRANICI'!