Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola se vraća na imanje, no sumnjičavi Ivan ne odustaje i nastavlja s praćenjem. Lola odluči spaliti svoje crteže i u raspravi s Nadom otkriva se sve za što je Lola kriva. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi: 

 

Julija dolazi po Maju ne bi li ju nagovorila da se vrati kući, no kad sazna da povratak ne uključuje Gorana, Maja odbija vratiti se. Julija je bijesna i okrivljuje Karla za sve.

Maja ne otkriva istinu Goranu i traži od njega da nešto poduzme kako bi zaradili novac. Goran se lomi, a onda zove Crnog kako bi prihvatio posao.Kad Ksenija vidi kako se Karlo razbacuje s vrijednim zaručničkim prstenjem za Tamaru, odluči posuditi novac od kamatara.Tamara je povrijeđena nakon susreta sa sestrom na groblju, a još više nakon razgovora s Karlom koji bude grub prema njoj. Pokuša joj se ispričati, ali Tamara mu obznani koliku zaista moć Julija ima u kući.

U želji da se suprotstavi Juliji koja mu se previše petlja u odluke, Karlo zove zlatara kako bi Tamari konačno kupio zaručnički prsten.


Igor saznaje od Filipa da ga je Irena vidjela s Crnim i shvaća da je to razlog zahlađenja odnosa. Odlazi do Irene i odluči razgovarati o tome.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "K'o neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju