Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Miro doznaje da Darko nije ubijen iz svoje puške, a Milan otkrije Božidaru da su i Krpani imali puške te da su neke nedavno ukradene. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

Petar bježi od kuće i dolazi Roku tražeći ga pomoć. Priznaje da mu se roditelji rastaju. Roko je zatečen i odluči otpratiti Petra do kolodvora, no Petru pobjegne vlak. Petar se ne želi vratiti kući i Roko odluči ostati s njim do jutra kada polazi idući vlak. Petar i Roko zaglavljuju u napuštenoj kamp kućici bez grijanja.


Saša, Lola i Nada kreću za Knežev dol. Lola želi vidjeti svog sina posljednji put prije nego se sazna sva istina. Nada saznaje da je Petar nestao pa javlja to Loli te se ona i Saša daju u potragu.


Karmela i Jelena uskoro shvaćaju da im sinova nema. Zabrinu se i dignu uzbunu. U potrazi Jelena susretne Lolu i Sašu te čuje da je Lola Petrova majka, no odbija vjerovati u to.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju