Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Crni upozorava Gorana na njihov dogovor te mu prijeti. Njihov razgovor načuje Maja, koja prizna da je ona ta koja je prodala fotografije. Crni obavijeti Gorana da mu sada duguje – duplo. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Tamara dolazi do Jelenine kuće, gdje zatiče prizor sretne obitelji. Jelena uvede nesretnu Tamaru u kuću, a nakon što joj potresena Tamara ispriča što se dogodilo, Jelena se šokira. Ponudi sestri da prespava kod nje. Tamaru činjenica da je morala tražiti utočište kod Jelene još više ponižava. Sve više ju obuzima očaj, a Bruno shvaća da će mu suživot s njom biti težak, uz krivnju koju osjeća.

Karlo se vrlo loše nosi s novom situacijom, opija se, pokušavajući potisnuti poniženje koje osjeća zbog Tamarine izdaje. Irena je ogorčena zbog objave slika. Odlučno govori Igoru kako će pronaći osobu koja je prodala slike redakciji. Igor skriva kako sumnja da iza toga stoji njegov brat Goran. Tamara više ne može izdržati pritisak, bježi iz Jelenine kuće - i to od Roka. Slomljenu ju pronalazi Luka, ali ona grubo odbija njegovu pomoć.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju