Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša, zabrinut za Maju, dolazi u motelsku sobu kako bi razgovarao s njom. No, Maji je dosta optužbi te odbrusi Saši kako je ozbiljna i ne misli se predomisliti. Udat će se za Gorana. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Lola dolazi u gostinjsku kuću i napada Igora, uvjerena kako on stoji iza svega i da je nagovorio Gorana da se zaruči s Majom. Između njih izbija žestoka svađa. Nakon što načuje kako Lola spominje istinu koja se ne smije saznati, Irena zahtijeva od Igora objašnjenje. Igor Ireni ispriča izvrnutu verziju stvarnih događaja, u kojoj on ispada žrtva.

Pravnik Borut donosi Karlu kutiju s Lolinim stvarima koju su istražitelji pronašli u Lolinoj kući. Kad Borut i Karlo izađu iz sobe, Lola ugleda kutiju, ali i svoje crteže, među kojima i Sašin portret. Lola je u panici.
Karmela pretražuje Ivanov ormar i u njemu pronalazi njegov stari mobitel. Šokira se kad u mobitelu vidi fotografiju “Ane Tomić“ te traži od Ivana objašnjenje. Ivan, koji ni sam ne može više izdržavati pritisak, otkriva Karmeli da mu je ta žena bila ljubavnica.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju