Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Luka je potresen bratovim povratkom. Luka, naime, Sašu krivi za smrt svoje majke Silvije. Luka očevo nerazumijevanje i podršku Saši teško podnosi i sveti mu se tako što potajice spava s njegovom nevjenčanom suprugom Tamarom. Jelena strepi uz Sašu, svoju prvu ljubav, koji je i dalje u komi. Lola laže Jeleni da je Sašina djevojka, saznaje koje su moguće posljedice Sašine traume te se pokušava snaći na imanju Krpana i smisliti daljnji plan. Luka joj govori da je Saša ubojica.



Paralelno, u Mirnoj gostioni odvija se proslava zbog dobivanja statusa grada. No, unatoč trudu Sašina najboljeg prijatelja Brune te vlasnika gostione i nekadašnjeg svećenika Mire, proslava propada. Ivan, Karlov poslovni partner i sponzor uništene proslave, misli da je Bruno kriv te očekuje povrat novaca. No, Miro shvaća da je Valentina kriva i odluči ju zaštititi otplaćujući "dug" za uništeni vatromet.



Julija je sumnjičava prema Ani (Loli) i govori Karlu da trebaju biti oprezni s njom, a Tamara u Aninoj sobi pronalazi zaručnički prsten i obitelj posumnja da su Ana i Saša zaručeni. Goran saznaje da bogata Marija odlazi iz mjesta te odlučuje provaliti u njezinu sada praznu vilu, ne bi li se tamo sakrio s ranjenim bratom.
Policija pretresa Lolinu kuću, što Lolina majka Nada vidi i zabrine se.



Marija stiže u Knežev dol prestrašena za sina. U bolnici zatiče Karla i Anu/Lolu koji su uz Sašu koji je i dalje u komi. Lola je u strahu da će ju Marija raskrinkati.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju