Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša u kutiji s Marijinim uspomenama pronalazi pisma koja je pisala čovjeku kojeg voli te shvaća da je imala ljubavnika i da mu je čitav život lagala. Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

Lola pokušava utješiti potresenog Sašu, no bezuspješno. Saša čestita Karlu na zarukama, ali mu se i ispriča nakon saznanja o Marijinoj aferi, uvjeren kako ga je krivo optužio. Karmela je u smrtnom strahu za Petra, govori Ivanu kako moraju što prije otići iz Knežev dola. Jedino tako moći će zaštititi svoju obitelj. Odlučno se krene pakirati, ali Ivan ju zaustavlja. Neće nigdje bježati i time privlačiti pažnju. Karmela shvaća u koliko ozbiljnom su problemu i pristaje.

 

Tamara oduševljeno prihvaća dijamantni prsten od Karla. Julija je izvan sebe te napada Karla, bijesna što je zaručio Tamaru. No, Karlo se odlučio upravo tako suprotstaviti Julijinoj dominaciji.
Luka je u šoku kad sazna vijesti o zarukama. Opija se, a Valentina mu pomaže, što Ksenija vidi, i to joj utvrdi povjerenje u Luku, kojemu je dala novac za ulaganje u projekt „Otok“.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju