Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola otkriva Nadi što se doista dogodilo Ani Tomić. Karlo i Julija su uvjereni da će na ostavinskoj raspravi Saša dobiti imanje, ali će ga prepisati Karlu kad sazna za dugove. No, Krpane šokira jedno saznanje, pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Karlo proziva Luku zbog toga što nije isplatio radnicima plaće, ne znajući da je taj novac Luka dao Goranu za Tamarine kompromitirajuće fotografije. Ipak, Tamara staje na Lukinu stranu i laže da joj je Luka dao novac za liječenje oca. Jelena je u čudu jer ju Karmela uvjerava da je odlučila pružiti Ivanu drugu šansu. Komentira to s Brunom i odlučuje pričati s Rokom i reći mu da je u vezi s Brunom. 

 

Mamurnom Igoru teško pada što mora slušati Jelenu i Brunu kako pričaju o Roku. Po dolasku u gostinjsku kuću, posvađa se s bratom, saznavši da je on uzeo novac od Luke. Braća se posvađaju i prekriže jedan drugog. Igor od Crnog traži da mu nabavi falsificiranu putovnicu na ime Igor Ramljak.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju