Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Karlo odlučuje preuzeti glavnu riječ u kući i poslu te smjenjuje Luku, a za šefa postavlja Ivana. Ivan je sve nervozniji zbog Markova oporavka. Dolazi mu u posjet i prijeti mu. Ali - Marko umire.

 

Goran je pun nježnosti i razumijevanja prema Maji, zbog čega se Maja ipak upušta u avanturu s njim. Goran i Maja se ponašaju poput pijanih bogataša, a Goran je nagovara da pobjegnu iz hotela ne plativši račun.

 

Saša priprema Loli zabavu iznenađenja za rođendan. Moli Jelenu za pomoć. Ksenija, Valentina i Filip sudjeluju u organizaciji.

 

Igor saznaje za rođendan i odlučuje Irenu pozvati kao svoju pratnju, a Nada se iznenadi kada joj Julija otkrije da je danas Anin rođendan. Dok Lola puše svjećice na torti, njena želja da uz pomoć Marka nađe Maka je sve manje ostvariva, jer Marko umire. Igor upada na proslavu “Aninog“ rođendana s bendom. Nada je u potpunom šoku zbog Markove smrti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju