Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Irena saznaje za Božidarovu tajnu i bjesni na njega. Lola i Irena provode vrijeme zajedno, jedna drugoj se otvaraju i povezuju se kao sestre. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Božidar opozove transfer zatvorenika i Luka se vraća u Knežev Dol. Pušten je da se brani sa slobode te se vraća na imanje. Luki nije jasno zašto ga je Božidar pustio, a Tamara taji da ga je ona izvukla ucjenomJulijino se zdravstveno stanje rapidno pogoršava, zbog čega Jelena dolazi na imanje i nagovara je na liječenje, ali uzaludno.Miro priprema rođendansku proslavu za Kseniju, a Maja i Goran se prepucavaju oko priprema. Ksenija je oduševljena iznenađenjem, a proslava razbukta osjećaje u Maji i Goranu. No, usred slavlja inspektor zatvara gostionu zbog Maje i Gorana koji nemaju položen ispit zaštite na radu.Rođendansko slavlje se ipak nastavlja na imanju, a Julija se šokira kada vidi da je Saša doveo mještane u kuću. Karmela konačno dozvoli Igoru da vidi Petra, ali tužni Petar odbija Igora. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Finalne epizode serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju