Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Tamara planira iskoristiti snimku razgovora Karla i Julije kako bi se oslobodila Krpanovih. No Jelena ne želi da se Tamara miješa u razotkrivanje kriminalnih radnja obitelji Krpan. Tamara je razočarana i smatra da joj Jelena opet ne daje podršku. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

 

Nakon udarca u glavu, Saša se osjeća sve gore kako mu se vraća sjećanje. Uvjeren je da ludi. Odlazi kod Jelene u nadi da će mu ona pomoći i ona ga, zabrinuta, šalje neurologu. Saša se budi u bolnici nakon što je izgubio svijest. Svega se prisjetio. Odlučuje otići u Zagrebkako bi od detektiva saznao sve što je moguće o Dolores.

Nada shvaća da je Karmela osoba koja je izgubila novčanik i narukvicu. Irena shvaća da je Igor otišao. Pokušava pronaći Gorana, no ni njega nema u motelskoj sobi. Konfrontira Maju u vezi lažne otmice. Maja pukne te neposredno prizna da je i Igor bio upleten.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

„E, ovo si baš jako fulala!“ BFF kviz Arija Rizvić i Katarina Baban | Drugo ime ljubavi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju