Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša se uspije pribrati nakon što mu je pozlilo. Povjerava se Bruni – muči ga što ne poznaje Anu (Lolu). Bruno mu naglašava koliko ga Ana mora voljeti; spasila mu je život, a i spremna je raditi za Jelenu kako bi mogli ostati u Knežev dolu. U razgovoru s Lolom, Saša pristaje ostati u Knežev dolu; zbog Marije, a i kako ne bi previše uzurpirao Anin (Lolin) život. Pogledajte u kraktkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Marija se pita je li trebala onako odbiti Miru i njegov poziv na razgovor, a Ksenija joj govori da ona zna istinu o Miri – on je vuk u janjećoj koži.



Tamara napada Jelenu, uvjerena da ju Karlo vara s njom.



Lola dolazi prihvatiti posao u Jeleninoj ordinaciji, ali je istog trena bačena u vatru i počinje raditi. Shvaća da joj je to prilika da pronađe Maka.



Petar pojede Karmelin doručak i dobije alergijsku reakciju te se počinje gušiti. Saša obavještava Mariju da su on i Ana odlučili ostati u Knežev dolu. Marija se šokira kad čuje da je Lola prihvatila posao medicinske sestre u Jeleninoj ordinaciji.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju