Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Ivan je mrtav. Lola preuzima inicijativu i smiruje situaciju. Lola, Ana i Karmela se drže skupa te tvrde da je njegova smrt nesretan slučaj. Zaklinju se jedna drugoj kako će čuvati tajnu o Ivanovoj smrti. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:Ana se otvara pred Karmelom i razgovaraju kao dvije žene koje godinama veže isti muškarac. Ana se iskreno kaje zbog afere s Ivanom, a Karmela misli da su sve one njegove žrtve. Karmela se boji Petru reći da je Ivan poginuo, ali kad mu konačno kaže, Lola joj pruži utjehu.

Tamara pronalazi onesviještenu Juliju i zove hitnu pomoć. U bolnici Matija inzistira da Julija obavi pretrage. Matija objavljuje Juliji da je njena situacija vrlo ozbiljna te je suočava s činjenicom da ima tumor na mozgu. No usprkos Matijinim nagovorima, Julija ne pristaje na liječenje.Goran brine o Petru te ušutkava brbljave mještane koji tračaju o Ivanovoj smrti. Igor i Irena se malo zbližavaju, pogotovo nakon što joj otkrije da je Petar njegov sin.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju