Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Saša je bijesan i emotivno se obračunava s ocem te ga izbacuje iz kuće. Karlo shvaća da novac od Marijinog kredita više nije u sefu jer ga je Saša uzeo i konačno gubi živce. Nalazi se s Borutom i pokušava pronaći način da se vrati na imanje. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:Ana dolazi pred policiju, ali Ivan je otima. Karmela i Lola dobiju poziv od Ane i shvaćaju u kakvoj je situaciji. Žene zajedno konfrontiraju Ivana koji pritom strada. Luka dolazi vidjeti Tamaru u motel, no njihov susret prekida policija.Šiško zaprijeti Luki pištoljem i dolazi do pucnjave, ali Irena spašava Luku. Božidar je šokiran kad vidi da je Irena uhapšena. Pušta je iz pritvora, iako vrlo ljutit i zabrinut za nju.

Goran pomaže Maji koja čuva Petra. Goran uspije zabaviti Petra, a Maji je to slatko te je sve toplija prema njemu. Igor čitavu noć traži Ivana, ali kad ga ne nađe, dolazi po Sašu kako bi s njim spriječio Ivanov odlazak iz zemlje. 

Julija dozna da je Saša uzeo sav novac iz Karlovog sefa, ali ne planira otići iz kuće. Saša ne vjeruje ni Juliji, ali je ostavi na imanju. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju