Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Nakon što je u Knežev dolu vidio Anu, Igor se zabrine za Petra te upozori Karmelu da se Ana mota oko kuće. Karmela se uplaši i odlazi kući gdje zatekne Ivana koji je upravo htio odvesti Petra bez njezinog znanja te se upuštaju u žustru svađu. Ivan joj zaprijeti pištoljem, no Igor dolazi te izbije Ivanu pištolj. Karmela izvodi Petra iz kuće. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Tamara pomaže Luki da pobjegne iz bolnice. U bijegu nailazi na Sašu koji je upravo stigao posjetiti ga. Upada mu u auto te se braća mire, ujedinjeni u istini i borbi protiv Karla, te Saša odvozi Luku na sigurno.Nakon što Goran shvati da Maja i Filip glume da su zajedno kako bi izazvali njegovu ljubomoru, odlučuje uzvratiti Maji istom mjerom te pred njom fingira zavođenje Valentine.U potrazi za slikarskim priborom, Lola odlazi prošetati mjestom. Zaprepasti se kad ugleda Anu. Lola se iskreno kaje pred njom, ali Ana joj ne vjeruje. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju