Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Luka moli Sašu da mu pomogne i pokuša doći do sefa, no Saša misli da Luka ponovno laže i odbija mu pomoći. Kad ugleda hrpu novca u torbi u radnoj sobi, a Karlo slaže da više nema ništa, Saša shvaća da je Luka možda govorio istinu te traži Igora da mu krivotvori punomoć kako bi mogao pristupiti Karlovom sefu u banci.

 

Igor pristaje, ali prethodno se posavjetuje s Irenom treba li mu to napraviti. Irena je još hladna prema Igoru, ali potvrdi mu da to učini te odmah javi Tamari da su očito Sašu dobili na svoju stranu. Sretna, Tamara dolazi u zatvor javiti Luki sretne vijesti, no Kruno nalazi Luku u krvi – Luka si je pokušao razrezati vene. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:Milan, Ante i Đurđa posvađaju se zbog različitih stavova u vezi borbe protiv Krpana. Miro se naljuti kad to vidi i održi im prijekoran govor nakon kojeg se oni ipak pomire. Lola je presretna što je provela neko vrijeme s Petrom te to prepriča Igoru i Nadi. Igoru je krivo jer on ne smije vidjeti sina pa na nagovor Gorana kupi Petru poklon.

Karlo vraća Kseniji novac i misli da je tako riješio problem. Ksenija se odbija vratiti na posao te novcem otkupi Darkov sat iz zalagaonice i vraća ga sretnom Miri.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju