Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Julija inzistira da Karlo vrati Kseniju na posao. Odlazi sama u nabavku namirnica, pozli joj i izgubi svijest. Budi se u bolnici i odbija bilo kakve pretrage. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Saša zove Boruta da raspravi s njim o mogućnostima vezanim za novac koji duguju, no Karlo dobije ideju što reći mještanima – pružit će im besplatnu pravnu pomoć preko Boruta. Mještani su podijeljenih mišljenja i dolazi do svađe.



Nakon što je dobila potpisane brakorazvodne papire, Karmela se konačno počinje osjećati slobodno. Odlazi kod Šiška i daje mu do znanja da se situacija promijenila. On je zove na spoj. Jelena predloži Karmeli da Lola pričuva Petra dok je ona na večeri sa Šiškom. Karmela oklijeva no ipak pozove Lolu koja jedva dočeka provesti vrijeme s Petrom.



Nakon posjete Luki, Tamara odlazi Ireni koja dobije novu ideju kako se suprotstaviti Karlu. Irena prati Branka koji po Karlovom naputku odlazi do banke. Kako bi došla do informacija, Irena izlazi na piće sa zaštitarom. Shvati da uz punomoć i članovi obitelji mogu doći do sefa u kojem su možda važne informacije za borbu protiv Karla.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju