Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

„Pobunjenici“ ne doživljavaju Julijina upozorenja i pokušaje da ih izbaci iz kuće te se sukobe s Brankom, a ona pozove policiju koja uhapsi Milana i Antu. Karlo misli da je Saša naivan što pomaže mještanima. Julija je ljutita zbog nereda koji je ostao iza mještana. Zove Kseniju koja je demonstrativno dala otkaz, da se vrati i pospremi, no Ksenija ostaje pri svome – više se ne vraća na imanje. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Saša ulazi u konflikt s Božidarom kako bi ga primorao da pusti Milana i Antu iz pritvora. Uspijeva u tome, no svjestan je da im neće moći pomoći u vezi vraćanja njihove investicije.

 

Lola se želi osjećati korisnom te uskače Filipu u pomoć, ali se time nađe u nevolji. Na iznenađenje Maje i Irene, Filip obrani Lolu, a Miro joj pruža veliku podršku. Ana konfrontira Ivana u vezi odlaska u Knežev dol, no on joj laže tvrdeći da je išao kupiti karte za njihov put u Tajland. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju