Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Luki u zatvor dolazi Saša koji mu više ništa ne vjeruje. Tamara odlazi vidjeti Luku, ali joj policajci ne dopuste. Luka i ona naprave scenu te joj Božidar zaprijeti da će je uništiti, uvjeren da manipulira Irenom. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Jelena odlazi pred Komisiju i saznaje da je dobila premještaj u Bukovu Jamu. Roko tu vijest vrlo loše prihvati, kao i činjenicu da će morati seliti iz Knežev dola. Bruno traži od Saše pomoć da urazumi Karla i vrati Jelenu na posao, ali Saša je na Karlovoj strani.

Lola je i dalje šikanirana zbog objavljenog članka. Petar je obrani na ulici pred školarcima koji stanu pljuvati po njoj. Karmeli je žao Lole i želi je umiriti, ali se šokira kad je Lola zamoli da pusti Igoru da vidi Petra.

Nada hrabri Lolu da se trgne iz očaja radi Petra. Lola shvaća kako mora nešto napraviti od svog života. Odlučuje pronaći posao, ali to joj nikako ne uspijeva. Svi je poslodavci odbijaju te trpi prijezir i osudu mještana.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju