Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Nada u strahu od Božidara sprječava Igora da ode na policiju, već ga uvjeri da mora naći Anu Tomić i nju dovesti u postaju.
Saša dolazi k Nadi po odgovore te od nje saznaje da je Igor u Knežev dolu – i da je Ana Tomić zaista živa. Odlazi se suočiti s njime te se obojica nevoljko daju zajedničku potragu za Anom. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:

Odluče krenuti prema toplicama u kojima je Ivan, ali Igor zastane pred školom kako bi vidio Petra. Ondje ga nalazi bijesna Irena koja je od Maje i Božidara saznala istinu o njemu.
 Božidar se odluči povući sa slučaja, ali prijeti Nadi da će nauditi i njoj i Loli ukoliko istina ikada izađe na vidjelo. Ana Tomić pronalazi svog bivšeg ljubavnika Ivana u toplicama. Filip pozove Maju na sajam, ali ona ga nevino ismije. Miro je prekori i Maja shvati da je pogriješila. Lola sazna da je Ana Tomić živa

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju