Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Igor je očajan jer misli da mu Ana neće pomoći, ali ona se ipak vraća u Knežev Dol kako bi se suočila s Ivanom. Božidar u zatvoru susretne Nadu i suoči je. Nada laže sumnjičavom Božidaru da Lola nije njegova kćer, već od njenog bivšeg muža. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:Luka ostaje sam na imanju te dobiva priliku pretražiti Karlov ured, ali nalazi samo jedan USB stick koji krade prije nego ga Saša zamalo ulovi na djelu. Kasnije s Irenom shvati da se radi o Tamarinim escort fotografijama. Karmela odlazi tražiti od Karla da joj skine suspenziju u školi, no on je odbije. Ana u Karmelinoj kući zatiče samog Petra koji joj govori za Ivanovu prometnu nesreću.

Ivan na rehabilitaciji uspije pomaknuti nogu.
Ksenija saznaje da Miro planira samotni pogreb za brata Darka. Usprkos grižnji savjesti, i Julija odlazi na pogreb. Koristi priliku i ispituje Miru o tijeku istrage. Na svoje olakšanje, saznaje kako policija zaustavlja istragu oko Darkovog ubojstva.Lola ide pred suca koji će joj odrediti jamčevinu. Zadovoljni Karlo saznaje kako će Lola dugo ostati u zatvoru i da Božidar ostaje u Knežev dolu kako bi se zbližio s Irenom. Lola ne želi da Nada išta poduzima kako bi je izbavila iz pritvora. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju