Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Iako je Nadi rekao da neće lagati, u iskazu koji daje Božidaru, Saša ne spominje Karmelu, Ivana i Petra. Saša posjećuje Lolu u ćeliji, a Lola mu se kune da nema veze s Marijnim kreditom i da je ona njegovu majku voljela. Ivan odlazi na rehabilitaciju, ali prijeti Karmeli da će joj se osvetiti. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi: 

Razočarana očevom umiješanošću u Batinićevu priču s djetetom, Jelena dolazi kod Tamare te otkrije da su Luka i Tamara zajedno te da Tamara nosi njegovo dijete. Razočarana, bježi doma i utjehu pronalazi u Bruninom zagrljaju.

Karmelu dotuče Nada koja očajnički zahtijeva od nje da se prijavi policiji kao što je to učinila i Lola. U strahu da će Lola reći istinu o njoj i Ivanu, Karmela moli Šiška da je pusti k njoj u posjet te on naivno pristane. Potaknut Tamarom, Luka dođe na ideju da on i Irena dođu do bivših tajnica Krpanove firme, kako bi doznali informacije koje bi mogle inkriminirati Karla.


Šiško privodi Nadu na ispitivanje. Ipak, Nada ne otkriva ništa i odlazi pod prijetnjom da će pozvati svog odvjetnika.  

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju