Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Bruno od Roka saznaje za Tamarinu trudnoću te je na sto muka. Ulje na vatru dolijeva i činjenica da je zgodni novi liječnik Matija stalno u Jeleninoj blizini. Kad upita Jelenu tko je otac Tamarinog djeteta, Jelena se naljuti. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:Karmela se neugodno iznenadi kad na imanju sretne Nadu i shvati da je ova ostala u Knežev dolu. Za to vrijeme, Lola je u Zagrebu, vjeruje da će joj se Saša pridružiti. Saša je pak sve više uvjeren da ga je Lola ostavila, posebno kad sazna da se ni Jeleni nije javila u vezi izbivanja s posla.Saša želi prijaviti njen nestanak policiji, ali ga spriječi Igor, kojeg je Nada uspjela nagovoriti da uvjeri Sašu kako ga Lola nije ostavila i time im kupi još malo vremena.

Maja pati za Goranom, a neumoljivi Karlo je hvata u povratku kući nakon noći provedene s Goranom. Julija je izvan sebe zbog Ivanove nesreće i ne želi ni čuti za zatvor.
Kseniju naziva kamatar i prijeti joj da mu mora vratiti novac do kraja tjedna. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

"Kak ti ne znaš gubiti, pa to je čudo!" Lana i Fabijan Pavao odmjerili snage I TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju