Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Po izlasku iz bolnice, Tamara je zatečena Rokovim lijepim ponašanjem prema njoj, a Bruni je sve teže, jer mora skrivati da je spavao s njom. Tamara se raspada, jer se teško nosi s trudnoćom.

Ivan je u panici zbog pretraga koje su napravili Petru u bolnici. Kada sazna da su mu vadili krv kako bi ustanovili krvnu grupu, shvaća da je Lola iza toga i obuzima ga panika. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Karmela je očajna i želi odgovore od Ivana, ali on njome uspješno manipulira. Jelena shvaća da je Lola naručila krvne pretrage i zahtijeva od nje odgovore. Lola je pak sretna, jer misli da će uskoro sa znati tko je Mak.

Karlo zahtijeva da se Ivan pojavi s obitelji na prijemu za važnog investitora. Ivan dolazi s obitelji, no čitavo vrijeme je na iglama zbog Loline prisutnosti.

Goran i Maja su nesretni zbog prekida. Nada dodaje Maji sol na ranu dok tjera Gorana, koji je došao kod Maje.
Igor daje Valentini Filipovo pismo, ali ona ne zna od koga je. Kad ga krene čitati, uvjerena je da je pismo napisao Luka.

Igor nastavlja sa svojim planom i uspijeva se domoći ključeva od podruma.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju