Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša odlazi na općinu kako bi pokrenuo svoj projekt izgradnje hotela, ali se vraća kući razočaran. Žali se Karlu kako ne može dobiti potrebne dozvole, a Karlo njime manipulira i nudi mu svoju pomoć. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Dok isprobava vjenčanice, Tamara ni ne sluti da je Maja prodala njezine komprimitirajuće fotografije novinarima. Karlo, kao i ostatak Knežev dola, ostane šokiran kad ugleda fotografije na naslovnici tabloida te konfrontira Tamaru. Tamara se u prvi tren pokušava izvući lažima, ali tada ipak priznaje istinu. Tamara preklinje Karla za oprost, no on ju izbacuje iz kuće. Tamara napada Luku, misleći da je on objavio fotografije. Očajna Tamara odlazi k Ireni u gostionu, ali zbog zlih komentara mještana, bježi i od tamo.

Goran je ljut na Maju jer je prodala novinarima Tamarine fotografije. Goran odlazi do Igora, brinući se za to može li ih itko povezati s tim fotografijama. Igoru je sumnjivo Goranovo ponašanje, a Gorana pričeka Crni. Lola saznaje da je Karmela napustila bolnicu. Posjećuje ju kod kuće, gdje je meta Ivanovog sadističkog poigravanja.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju