Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola je stala pred Igorov pištolj, ali na kraju, iz šume s puškom izleti Nada. I dok Lola odvlači Sašu dalje od Igora, u prepiranju Igora i Nade, puška opali i rani Nadu. Igor je u strahu da će ga Nada prijaviti policiji, premda ne zna hoće li preživjeti. Saša i Lola nalaze ranjenu Nadu i nose ju u bolnicu. Julija i Karlo saznaju za ranjavanje i odlaze u bolnicu kako bi popravili moguće posljedice za njih.



Kad Milan vidi u Filipovoj bilježnici visoki iznos svojih dugovanja, krene ga prepravljati, u čemu ga uhvati Irena.  Tamara se šokira kada do nje stignu njene escort fotografije, no uspije ih sakriti pred Karlom. Prestrašena kompromitirajućim fotografijama, Tamara traži Ireninu pomoć.

Karmela želi s Ivanom na bračno savjetovanje, ali ju Ivan odbija. Karmela odlazi sama i šokira se kada psihoterapeut izjavi da je ona zlostavljana žena. Bruno saznaje da je Roko ukrao ispričnice od Jelene. Irena odlazi na posao u firmu Krpan, gdje svjedoči raznim problemima. Marina ostaje bez posla, a Karmela je sreće na ulici, saznaje sve što se dogodilo, te u javnosti opali Ivanu pljusku.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju