Nova TV spremna je za još jedan izborni dan!

Nakon prvog kruga lokalnih izbora, Nova TV spremna je za još jedan izborni dan. U nedjelju, 30. svibnja, gledateljima priprema bogat izborni program kroz nekoliko informativnih emisija, jaki tim reportera s terena će donositi najvažnije informacije tijekom cijelog dana, a voditelji će u studiju ugostiti zanimljive sugovornike s kojima će komentirati tijek izbora i analizirati rezultate.



Uz Vijesti u 13 i 17 sati, već u 18 sati počinje izborni blok sa specijalnom emisijom u sklopu koje će gledatelji, točno u 19 sati, moći saznati i prve rezultate izlaznih anketa. Uslijedit će središnji Dnevnik, nakon kojeg se nastavlja izborni specijal. U studiju Nove TV izmjenjivat će se zanimljivi gosti i komentatori, a voditeljske palice izbornih specijala preuzet će poznata reporterska lica, Sabina Tandara Knezović, Ivana Brkić Tomljenović te Mislav Bago koji se, nakon što je prvi krug lokalnih izbora pratio iz samoizolacije, ovu nedjelju vraća u studio Nove TV.

„Napeta utakmica vodi se u mnogim dijelovima Hrvatske, a posebno u četiri velika grada. Najiščekivaniji trenutak večeri bit će zasigurno izlazne ankete kao prva predikcija izbornih rezultata, a mi ih donosimo i s gostima analiziramo točno u 19 sati. Bogat i sadržajan program pripremamo za sve informativne emisije, a posebno specijal posvećen izborima, koji je na rasporedu prije i nakon našeg Dnevnika. Čeka nas uzbudljiva i dinamična večer“, najavio je Mislav Bago.

I ovog će puta Nova TV kamerom biti na biralištima diljem Hrvatske, odakle će njezini reporteri donositi najnovije informacije o tijeku izbora. Uz izlazne ankete i javljanja iz Državnog izbornog povjerenstva, Nova TV u izbornom programu donosi i atmosferu iz stožera političara te prve reakcije i obraćanja pobjednika, odnosno gubitnika.

Svi oni koji ne budu u mogućnosti izbore pratiti putem televizijskog programa, moći će to učiniti putem portala DNEVNIK.hr te na društvenim mrežama Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju