U drugom krugu eliminacija najzahtjevnije televizijske kuhinje na svijetu, svi se nadaju prolasku.

U drugom krugu eliminacija najzahtjevnije televizijske kuhinje na svijetu, svi se nadaju prolasku. No pregača dolazi s određenom cijenom, a to je najbolje kuhanje kandidata u sat vremena sa zadanim namirnicama. Nakon što žiri proba njihovo jelo, trebaju osvojiti barem jednu pregaču kako bi prošli dalje. A ako dobiju veći broj pregača biraju čiju će uzeti, odnosno u čiji će tim ući. ''Trebate zablistati kako biste dobili jednu od ovih pregača'', poručuje im Melkior.

Žiri je izabrao namirnice za njih, a za prvu skupinu to su od glavnih namirnica – pileći batak i zabatak te jetrica, dok je druga skupina za glavnu namirnicu dobila ribu. ''Danas želim napraviti jedan iskorak, napraviti nešto što dosad nisam. Jelo posjećujem svom pokojnom noni, jer bi mu danas da je živ bio rođendan'', rekla je Jelica Boto.

Ivica Višić umalo je odustao od nastupa u ovom krugu, jer mu je sin završio u bolnici, ali sin mu je kazao kako bi trebao poći u show, zbog čega se i pojavio.

Žiri kandidate opominje da gledaju i radne stanice, čistoću, a primijetili su da pojedini kandidati posuđe odlažu na pod. ''Neće me zadovoljiti prolazak danas, želim ići do kraja'', istaknuo je povratnik Mario Tomas, ali kad je vidio namirnice pomislio je, kaže: ''Šok!''. Tomas nije bio jedini koji nije bio zadovoljan namirnicama, neki su ovime prvi put filetirali ribu.

''Mojim dolaskom u MasterChef želim srušiti predrasude o ženama u hidžabu i dokazati da i one mogu dobro kuhati'', rekla je Ermina Bajramović.''Točno znam što ću s čim spojiti i ne komplicirati previše'', rekla je Maja Šabić.

''Nemojte zaboraviti, današnje jelo vam je ulaznica u top 24 top amaterskih kuhara u Hrvatskoj'', napomenuo im je Stjepan.

 

Ne propustite još jednu eliminaciju za ulazak u MasterChef vilu večeras od 21.25 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju