Tko su akteri nove sezone 'Ženim sina?' te što im istoimena avantura života donosi, ne propustite doznati uskoro na Novoj TV!

Nakon uspješne prve, Nova TV u svom programu najavljuje i drugu sezonu zabavnog realityja 'Ženim sina?' u kojemu majke, a ovoga puta majkama će se pridružiti i jedan otac, za svoje sinove traže bolju polovicu.



Prva sezona showa završila je s dva prstena na ruci i dva prekrasna prijateljstva, a što sve čeka kandidate u novoj sezoni, ostaje nam za vidjeti. Četvero kandidata, četiri majke i otac upuštaju se u avanturu života. Svaki od njih upoznat će po osam djevojaka s kojima će narednih tjedana graditi odnos, upoznavati se, zabavljati - sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje – staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

'Ženim sina?' je licencni show iz produkcijske kuće - Warner Brothers International Television, a osim u Hrvatskoj, veliku popularnost stekao je i u svim zemljama u kojima je bio prikazivan. U središtu pozornosti su majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav. Naime, radi se o muškarcima koji su šarmantni, zgodni, poželjni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojom majkom. Stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju