Upoznajte kandidate druge sezone 'Ženim sina?'

 Zabavan i uzbudljiv show, 'Ženim sina?' u svojoj prvoj sezoni privukao je pozornost gledatelja, a od ponedjeljka od 22.15 gledatelji Nove TV moći će pratiti nove avanture četiriju zanimljivih kandidata s još zanimljivijim majkama.

No, za razliku od prve sezone, u drugoj će se sinovoj potrazi za onom pravom pridružiti i jedan otac. On je Mile i sve što zna o ženama i odnosima s njima, kaže, vrlo rado prenosi na svoga sina Bruna.

Bruno Filipović je mladi Slavonac koji voli ulagati u sebe. Kao sportaš pokušao se probiti u profesionalnom nogometu, no nakon ozljede zgloba srušio mu se san o igranju u Dinamu. Kako sam kaže: „Trnovit put mog života ukrasile su ruže“ pri tome misli na svoj prvi posao zbog kojeg je u konačnici zanemario fakultet jer je smatrao da je važnije financijski pomoći roditeljima nego se završiti školovati. Osim uspješnog poslovnog čovjeka jako bi htio biti i priznati fotograf. To mu je ljubav i strast. Sa svoje 23 godine Bruno nije imao puno ozbiljnih ljubavnih veza. Jako pazi na svoj izgled, od tijela do odijela, voli sve jesti jer se kilogrami još uvijek ne primaju na njega, a za sebe kaže da osim što dobro izgleda, curama je šarmantan i duhovit. „Nikad ne bih bio s djevojkom koja ne zna ništa o domaćinstvu ili onom koja koristi previše pudera i nosi tigraste minice“, kaže Bruno i dodaje da se vidi s dvoje djece i ženom koja poštuje njega i njegovu obitelj. Otac Mile opisuje ga kao vrlo brižnu i pažljivu osobu koja se ugledala na njega. Bruno je ponosan na roditelje i njihov odnos te bi takav brak rado imao i sam. Osim tate Mile, Brunove djevojke nadzirat će i mama Brigita, jer mame ipak znaju što je najbolje za njihove sinove.

Pozornost djevojka, ali i gledateljica svakako će privući mladi Zadranin nordijskih i talijanskih korijena – Josip Kotlar. Po završetku srednje škole za zrakoplovnog i kopnenog tehničara u Zadru, doselio se u Zagreb gdje studira na Kineziološkom fakultetu. Uz fakultetske obaveze Josip se bavi modelingom te radi kao sportski trener. Josip je veliki emotivac i veliki romantik. Iako mu žene uvijek prilaze, ne upušta se često u avanture, a kao svoj veliki adut za zavođenje djevojaka izdvaja ples. Kada se zaljubi, priznaje, u potpunosti je predan toj osobi i sve je spreman učiniti za nju. „Za onu pravu bih se bacio iz aviona bez padobrana!“ otkriva Josip. Djevojke uvijek stavlja na prvo mjesto. Voli grandioznost te teži ugoditi djevojkama na način da se osjećaju posebno. Mašta o glamuroznim, staromodnim, filmskim spojevima u kojima je on džentlmen, a ona njegova prva dama. Volio bi pronaći djevojku koja je baš poput njegove majke Suzane – mistična, ambiciozna, odmjerena. Kod djevojke ga može privući osmijeh, a traži da je komunikativna, s otvorenim pogledom na svijet te da ga može pratiti kroz život.

Kandidat Ivan Vukelić profesionalni je glumac rođen u Novoj Gradišci, a odrastao u Požegi. Gluma i umjetnost su ga oduvijek privlačili. Već u prvom razredu osnovne škole upisao se u dramsku skupinu, a završio je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Bio je u braku tri godine, no kako kaže, u tom braku se nije osjećao sretnim i zadovoljnim te se odlučio rastati. Za sebe kaže da je jako romantičan i emocionalan. Ne zaljubljuje se često. Kao svoju najveću vrlinu ističe upornost. Opisuje se i kao pustolova te dodaje kako je početkom svojih dvadesetih otišao živjeti u Brazil. Idealnu ženu opisuje kao senzualnu, nježnu, pozitivnu, kreativnu, punu ljubavi i kompromisa sa smislom za humor. Ne privlače ga bahate i negativne žene. On je taj koji češće prilazi djevojkama, a osvaja ih svojim smislom za humor. Najveća želja mu je dobiti Oscara za film koji je on režirao. U potrazi za onom pravom pomoći će mu majka Dubravka s kojom je u jako dobrim odnosima.

Kandidat koji također stremi pronaći djevojku s kojom će se skrasiti je i Matej Mlađenović, glazbenik i vlasnik noćnog kluba iz Velike Gorice na kojega je jako ponosan, jer kako kaže, sam ga je izgradio - od građevinskih radova, struje, pa do izrade namještaja od paleta. U klubu je do sada ugostio mnoge izvođače, a i sam se često uhvati mikrofona. Tijekom ljetnih mjeseci Matej zatvara taj klub i seli se na more gdje radi kao voditelj shisha bara. Uz te ugostiteljske poslove, Matej kao svoju vrlinu ističe organizaciju, pa je tako radio i kao organizator koncerata, kulturnih smotri i slično. Uz ugostiteljstvo Matej karijeru želi graditi kao samostalnu umjetnik, pjevač i kantautor. Kao takav već ima objavljenih nekoliko singlova i video spotova. Mateju je glazba na prvom mjestu, ona je njegov duševni mir i potpuno zadovoljstvo. Note ga smiruju i pokreću. Biti pjevač, svirati i pisati pjesme ono je čemu on teži i što želi raditi cijeli život. Iako žudi za karijerom, Mateju je obitelj na prvom mjestu, pa se nada kako će u showu upoznati djevojku koja će s njim nastaviti životni put. „Idealna žena za mene mora biti zgodna i jaka koja će mi biti oslonac i koja bi pristala na život na selu.“, otkrio je Matej, a najveća potpora u showu bit će mu majka Ljiljana.

Kroz svaku epizodu gledatelji će imati priliku vidjeti međusobni razvoj odnosa majke i sina, emocije koje se rađaju između sina i djevojaka ili pak majke i djevojaka, ali i krajnje eliminacije pojedine djevojke. Majke, otac i sinovi osim što će ići na razne izlete i aktivnosti s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja djevojka u čemu snalazi i rađa li se ljubav prema sinu, određeni broj djevojaka sinovi će pozvati kod sebe u svoju kuću gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.
Na samom kraju avanture, u prisustvu roditelja kandidat će morati odlučiti hoće li neku od odabranih djevojaka zaručiti ili ne.

Što sve možemo očekivati od kandidata, njihovih roditelja, ali i djevojaka, tko će s kim kliknuti, a s kim ne, ne propustite doznati već u ponedjeljak od 22.15 na Novoj TV. Sve novosti pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju