Druga sezona okupit će članove već dobro poznate glumačke ekipe

Od ponedjeljka, 22. studenog gledatelji Nove TV imat će prilike pratiti drugu sezonu iznimno emotivne turske dramske serije "Melek" koja opisuje posljedice nepromišljene odluke koju je istoimena glavna junakinja donijela prije 20 godina.

Veliki uspjeh prve sezone na međunarodnome tržištu potaknuo je producente da nastave snimanje, a druga sezona okupit će članove već dobro poznate glumačke ekipe. Pojedini prizori ove turske uspješnice, koja okuplja snažna imena turskog glumišta, ali i turske glazbene scene poput Nehir Erdogan, Mehmeta Cevika te pjevača Kutsija i Burcina Birbena, snimani su i u susjednoj Srbiji. Izvršna producentica serije, poznata srpska glumica Jelica Kovačević, izjavila je da je zadovoljstvo raditi s drugim kulturama i da uživa u procesima stvaranja umjetnosti.

U novim nastavcima vidjet ćemo kako će Melek reagirati kada sazna da je Halil, kojeg je ostavila pred oltarom prije gotovo 20 godina, još uvijek voli. Melek se osim sa svojom bolesti bori i sa ostalim članovima obitelji koji joj ne olakšavaju situaciju. Kenan kojega boli srce za sinom, sve će svoje oružje uperiti prema Halilu kada sazna da je on taj koji je organizirao akciju protiv Adnana i time će doći vrijeme za realizaciju osvete na koju se zakleo s Alpajem. Funda se pak žali da Alpaj previše vremena provodi s Kenanom. Defne će potražiti rješenje za sebe misleći da se s Omerom zatekla u slijepoj ulici zbog njegovih djeda i bake. Hoće li Melek napokon svjedočiti svojim sretnim danima usprkos svim oblacima na horizontu?

U drugoj sezoni serije koja je osvojila srca gledatelja diljem regije, ne propustite pogledati nove uzbudljive nastavke koji će otkriti što će učiniti Melek kada se suoči s istinom o Halilovoj ljubavi.

Nove nastavke serije "Melek" pratite od ponedjeljka, 22. studenog od 18.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju