Druga epizoda četvrte sezone hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' još gledanija od prve.

Glazbeno zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato' i u četvrtoj sezoni prikovao je gledatelje uz male ekrane.

Uz drugu epizodu popularnog showa bilo je više od 748 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila 40,8 posto udjela u gledanosti. Jučerašnja emisija bila je gledanija od prve epizode popularnog showa Nove TV te ujedno i najgledaniji program dana.


U drugoj epizodi gledatelji su uživali u sjajnim transformacijama, a na kraju emisije slavila je najviše Ivana Mišerić koja je pobjedu odnijela utjelovivši Adama Levina iz grupe Maroon 5. Ivana će idući tjedan pokušati dočarati atmosferu rock sastava Kiss.



 

Nives Celzijus koju smo ovoga puta vidjeli u ulozi Prodigyja, ove nedjelje dolazi kao Shakira. Mia Anočić Valentić sjajno je utjelovila Dražena Zečića, a kako će se snaći s Novim fosilima, tek ćemo vidjeti.

Pohvale za nastup kao frontman Bijelog dugmeta dobio je Dalibor Petko, a bodove će ove nedjelje pokušati zaslužiti kao jedna od djevojaka iz grupe Spice Girls.

Mario Roth bio je Don Omar dok će sada Mario opet u štikle, i to kao Danijela Martinović. Ana Gruica vratila je gledatelje u šezdesete sa zahtjevnom transformacijom u Raya Charlesa, a sada postaje Ilan Kabiljo.
 


 

Smijeh i zabavu na pozornicu najpopularnijeg showa u Hrvatskoj donijet će i Daniel Bilić koji iz uloge Marina Perazić ulazi u ulogu Pitbulla, dok ćemo Bojana Jambrošića koji je u prošloj epizodi bio Jelena Rozga, sada gledati u ulozi Omija.


Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

 

Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato'ove nedjelje u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju