Sve zanimljivosti o showu i natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.

„Ja sam jako, jako zadovoljna svojim nastupom i tom čarolijom koja se dogodila u razmjeni te energije i ljubavi koju smo izmjenjivali s publikom u studiju. Stvarno ta 'Rock me baby' otplesana i ta podrška od publike koju je vjerojatno pjesma vratila u neka bolja vremena. Baš se dogodila nekakva lijepa energija i podrška i toplina između publike i mene tako da sam jako zadovoljna jer upravo me to povuklo da sam tad dala svoj maksimum. Što se tiče ocjena, netko mora biti strog, netko mora biti podržavajući u tome i je čarolija showa i da nas usmjerava žiri gdje su stvari koje bi trebali popraviti“, emotivno je istaknula Emilija Kokić.

„Da je moglo ispasti bolje, jest, ali nismo nezadovoljni. Uživali smo i zabavili se“, priznala je Petra Kurtela, a Maja Drobnjaković je kratko dodala: „Zadovoljna sam našim nastupom kao i ocjenama žirija.“

Frano Ridjan kaže da je „više nego zadovoljan“ nastupom te dodaje: „nadam se i moja mentorica, to mi je puno bitnije. Sjajne su to ocjene jer ipak smo mi svi novi u tome“.

Fran Lauš dobio je od žirija poticaj da se još više prepusti plesu. „S nastupom sa relativno zadovoljan. Ocjene žirija nisu bile najbolje ali su bile poštene“, istaknuo je.

„Jako sam zadovoljna, mislim da se kao par razvijamo, da smo sve opušteniji, komentari žirija nas vode u pravom smjeru i hvala im na tome, mi ćemo se i dalje truditi da se u tom smjeru tehnike i opuštenosti istovremeno razvijamo“, otkrila nam je Daria Lorenci Flatz.

Ana Zaninović osvrnula se na težak tjedan prije druge emisije: „S ocjenama žirija i svojim nastupom nisam baš zadovoljna, ali s obzirom da nam je tjedan prije prošao u virozi nisam puno više ni očekivala. Znala sam koliko je jive težak i zahtjevan ples i mislim da nam je trebalo samo još malo vremena. Nadam se da ću dobiti još jednu priliku otplesati jive kako treba.“

„S nastupom u drugoj emisiji sam jako zadovoljna, drago mi je da sam imala manju tremu i zato sam mogla još više uživati u cijelom nastupu. I naravno, zadovoljna sam s ocjenama, pogotovo kad smo dobili bod više nego prošli put tako da se nadam da ćemo i dalje napredovati“, poručila je Tara Thaller.

Marco Cuccurin ne krije zadovoljstvo i oduševljenje drugim nastupom: „Zadovoljan sam s nastupom i baš sam uživao u njemu, moram priznati da mi je draži od prvoga. Publika ga je primila savršeno, čak nam se i pjevačica pjesme 'Behute' Senidah javila u komentarima i rekla je da smo bili odlični i da će si zapisati kako se pleše na ovu pjesmu. A mislim da ne postoji veći kompliment za jednog plesača nego da od samog artista dobiješ neki kompliment. Što se tiče ocjena uvijek može bolje, jednostavno postoji još puno mjesta za napredak, ali sveukupno sam zadovoljan.“

Novu epizodu hit showa 'Ples sa zvijezdama' ne propustite u nedjelju na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu, natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju