Davor Dretar Drele koji postaje M People prognozira svoje mjesto na bodovnoj ljestvici!

Zanimljiva transformacija ovoga tjedna očekuje Davora Dretara Drelu koji će se transformirati u Heather Small, pjevačicu dance sastava M People.


 

''Gljiva me gura u ženski spol, a sad me gurnula u nešto što je apsolutno izvan moje komfort zone. Tu očekujem dosta velike probleme i uvjerljivo posljednje mjesto'', analizira Drele ovotjedni zadatak.

''Heather Small ćemo ovoga puta zvati Heather XL'', nastavlja u istom tonu. Unatoč svemu pronašao je razlog za veselje pripremajući se za emisiju. ''Konačno ću se naći u onome što najviše volim nositi, a to je mala crna haljina'', duhovio ističe.

Dodaje kako posebno težak zadatak imaju šminkeri i maskeri: ''Nevjerojatan zadatak, da me pokušaju pretvoriti u poželjnu tamnoputu djevojku''.

Zaključuje kako jedva čeka ovotjedni nastup, ali dodaje: ''Bojim se da će to sve zajedno biti jedan veliki debakl!''

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju