Nakon svečanih i elegantnih izdanja velikih glazbenica koje je do sada utjelovio Davor Dretar Drele dobio je potpuno neočekivani zadatak.

U polufinalnoj emsiji showa kao posljednju točku imali smo priliku vidjeti televizijskog i radijskog voditelja Dreleta u liku američke reperice Missy Elliott.


 

Prije samog nastupa Drele je u svom stilu komentirao: ''Nisam ju nikad vidio na Krapinskom festivalu, ja sam tad više slušao Kvartet Gubec i Rajka Suhodolčana'', duhovito je rekao i dodao: ''Vidi se da je to baš neka opasna ženska. Teta iz geta!''.

Drele je u liku Missy "Misdemeanor" Elliott izveo njen hit ''Get Ur Freak On''. Svojom nas je interpretacijom, ali i pojavom dobro nasmijao, dok je neke i iznenadio.

''Drele, ja te znam otkad sam se rodila, ja ti se kunem da nisam mogla zamisliti da ti ovako možeš izgledati, plesati i baljezgati ove riječi'', rekla mu je Maja Šuput koja je večeras umjesto Nives Celzijus u žiriju.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju