Doznajte što kandidati misle o ulogama koje će utjeloviti u četvrtoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' - tko je sretan, a koga je strah?

Velike zvijezde naše scene poput Jelene Rozge i Daniela Popovića, ali i svjetskih pozornica poput Madonne i Mariah Carey večeras ćemo gledati zahvaljujući kandidatima pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Paola Valić Bekić utjelovit će Daniela Popovića pjesmom ''Đeni nosi kečke'', a ovo joj je treća muška transformacija.

''Umorna sam od frajera, ali sam sigurna da će biti zabavno. Daniel Popovića karakterističan je i ima zvonki glas pa ne znam koliko ću ga uspjeti iskopirati, ali idem na njegov pogled i sve što njegov šarm pruža'', rekla je.

Nakon senzualne i prekrasne Doris Maja Bajamić postaje Carl Douglas. ''Trebam pjevati visoko i moram zauzeti muški stav. Opet žena iz mene odlazi.'' kaže Maja.

Amela Ćurića večeras ćemo vidjeti kao pjevačicu koju je Guinnessova knjiga rekorda proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena. ''Madonna je novi izazov za mene i mislim da tu mogu nešto i pokazati. Ona ima karakterističan nastup. '' rekao je Amel.

Još jedna ženska transformacija očekuje i Damira Poljičaka koji će utjeloviti Mariah Carey. ''Strašno mi je to. Pokušavam ju demistificirati da se pokušam uhvatiti za nešto što mogu prenijeti. Ona je tolika diva i nevjerojatna je''.

Za razliku od njih veliku sreću i zadovoljstvo ženskom transformacijom ima Katarina Baban koja postaje Jelena Rozga.

''To je drastična promjena u odnosu na Jasona Derula. Jako volim Rozgu i znam sve njene pjesme tako da se stvarno veselim'', podijelila je s nama.

Prošlotjednim prerušavanjem u ''gladijatorsku'' Severinu Matko Knešaurek osvojio je simpatije žirija i brojnih gledatelja, a večeras u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' izvest će uspješnicu ''Singin' in the Rain'' jednog od velikana mjuzikla, Genea Kellyja.

''Blagonaklona je gljiva, uvijek mi da nekog stvarno dobrog izvođača'', zadovoljno će Matko o ovotjednom zadatku.

Davor Dretar Drele najavljuje da će biti jako ljubak jer ga čeka transformacija u pjevačicu zabavne glazbe i šlagera Ljupku Dimitrovsku. Drele će izvesti pjesmu ''Tvoja barka mala''.

Ana Vilenica utjelovit će frontmena Nirvane Kurta Cobaina i izvest će njihov najpopularniji hit ''Smells like teen spirit''. Svojom ovotjednom ulogom Ana je vrlo zadovoljna, a hoće li i žiri biti njenom izvedbom ostaje nam za vidjeti.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju